Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

     
 

Referenties

Procesbeschrijvingen voor een ERP-implementatie
Het maken van procesbeschrijvingen ter voorbereiding op een ERP-implementatie. Een stap die helaas maar al te vaak wordt overgeslagen met alle narigheid vandien. Na de ERP-implementatie kunnen deze beschrijvingen worden geactualiseerd en direct dienen als basis voor procedures van een ManagementSysteem en voor verdere structurele verbeteringen. Dit keer uitgevoerd in de tapijtindustrie, maar het idee is universeel toepasbaar.

Process alignment
Het ondersteunen van een bedrijf met operations in meerdere landen om soortgelijke bedrijfsprocessen meer uniform te laten verlopen op basis van best practices. Doel is de effectiviteit en efficiency te vergroten zonder dat op elke locatie het wiel opnieuw hoeft te worden uitgevonden. Procesbeschrijvingen spelen hierbij een grote rol.

In kwaliteitsmanagementprojecten
Zie onder kwaliteitsmanagement. Alle daar genoemde projecten zijn op basis van de principes van procesmanagement aangepakt.

Papier- en kartonindustrie
Voorheen is door ons in de papier- en kartonindustrie veel ervaring op gedaan met procesmanagement en verbeterprojecten tijdens verschillende projecten in de productie-omgeving, bij onderhoud, werkvoorbereiding, downtime-reductie, opbouw van een kennissysteem, begeleiden van verbeterteams, etc.

 

 
     
Site gemaakt door: Q-Websites