Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

     
 

Mogelijkheden

Turn key
Tot dat een bepaald doel bereikt is, voeren wij voor u, samen met uw medewerkers het hele project uit. Hieronder vallen o.a. het projectmanagement, de begeleiding van medewerkers en uitvoerend werk.

Projectmanagement
Als u voor het uitvoerende werk zelf de mensen (grotendeels) in huis heeft, maar graag de aanpak en voortgang begeleid wilt zien, kunnen wij voorzien in het project management en de begeleiding van uw medewerkers.

Begeleiding / coaching
Indien u het project volledig zelf in de hand wilt houden, maar medewerkers graag gecoacht wilt zien om een goed systeem op te zetten.

Interne audits
Wij kunnen voor u interne audits uitvoeren. Daar kunnen verschillende redenen voor zijn, b.v. om met een fris oog van een derde bedrijfsblindheid te voorkomen in het zien van verbetermogelijkheden, om de onafhankelijkheid van de auditor te waarborgen en misschien gewoon omdat u al druk genoeg bent met ondernemen! Interne audits dienen toegevoegde waarde op te leveren aan de beheersing van de bedrijfsprocessen, anders is er sprake van verspilde tijd. Daarom bereiden wij deze zorgvuldig voor.

 

 
     
Site gemaakt door: Q-Websites