Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

     
 

Referenties

Online kwaliteitssystemen
Diverse managementsystemen ontwikkeld die direct online kwamen zonder dat eerst geïnvesteerd hoefde te worden in een informatiesysteem.

Bedrijf met meerdere locaties
Het volledig ontwikkelen van een kennissysteem in de vorm van een intranet bij een bedrijf met 2 locaties. Hierdoor hadden zij inzicht in de resultaten van beide locaties en beschikten zij over en weer over de opgedane kennis over het proces en andere gerelateerde informatie.

Eigen kennissysteem
Het ontwikkelen en gebruiken van een eigen kennissysteem op basis van Lotus Notes sinds de start van het zelfstandig ondernemerschap in 1996. Dit systeem is uitermate geschikt om vanaf willekeurige locaties te werken doordat het over goede replicatie- en beveiligingsmogelijkheden beschikt. Het is toepasbaar in bedrijven van allerlei omvang, van één tot honderduizenden medewerkers en tegelijkertijd ook voor kleine bedrijven zeer betaalbaar!

1993: Een intranet 'avant la lettre'
Het ontwikkelen van een kennissysteem voor een fabriek met een continu productieproces. Het systeem had vele aandachtsgebieden. Dit kennissysteem functioneerde nog onder DOS, maar had toen al mogelijkheden voor (bewegende) beelden, foto's en geluid. Dit systeem werd ook door de productiemedewerkers erg gewaardeerd, omdat het hen ondersteunde bij het snel maken van soms complexe keuzes.

 

 
     
Site gemaakt door: Q-Websites